Аліна Гросу потрапила в лікарню в США і поділилася подробицями стану / фото instagram.com/alina_grosu

Українська співачка Аліна Гросу потрапила до лікарні в США. Зараз вона перебуває в американському госпіталі на реабілітації - відновлюється після перенесеної восени операції. 

Артистка розповіла, що для неї там є не дуже приємні процедури, проте це частина терапії, тому пропускати їх не можна. Після операції Гросу сподівалася, що сама зможе прийти у форму, але їй знадобилася допомога фахівців:

Ось що ще розповіла у своєму блозі зірка:

Відео дня

"Госпіталь повністю спрямований на реабілітацію, відновлення організму, підняття імунної системи, очищення організму, оздоровлення. Підйом дуже ранній, близько 6 ранку. Дуже велика кількість ліків, процедури. Деякі болючі, деякі не дуже приємні. З прикольного - тут є йога".

Знаменитість показала, що в лікарні її годують вегетаріанською їжею. Про свого екс-коханого Романа Полянського Аліна не згадувала. 

Аліна Гросу зараз у лікарні / instagram.com/alina_grosu

Куди подівся наречений Гросу

У 2021 році співачка Аліна Гросу повідомила, що закрутила стосунки з російським актором Романом Полянським. У них все розвивалося добре, в інтерв'ю обидва артисти навіть говорили про бажання завести дітей, проте після 24 лютого 2022 року Полянський несподівано зник. 

Він ніяк не коментував війну в Україні, не з'являвся в stories у Аліни, а в кінці 2022 і зовсім засвітився на заході в Москві. Публіка припустила, що пара розлучилася.

Вас також можуть зацікавити новини: