За словами друга Пугачової, зараз співачка зайнята іншим / instagram.com/alla_orfey

Музичний критик і російський опозиційний журналіст Артемій Троїцький заявив, що співачка Алла Пугачова вже не повернеться на сцену. Друг Примадонни вважає, що вона вже закінчила свою кар'єру.

Такою думкою Троїцький поділився, говорячи про нову пісню Христини Орбакайте "Алла будет петь". Він вважає, що хіти Пугачової все одно будуть звучати, але концертів вже не буде. 

"На жаль, Алла навряд чи співатиме. Ну, тобто, її пісні все одно лунатимуть, вони всім відомі, їх усі люблять і так далі. Але зі співочою кар'єрою, загалом-то, я боюся, що Алла Борисівна закінчила... Я буду дуже радий, але при цьому ще й дуже здивований, якщо вона раптом знову почне давати концерти", - зазначив Троїцький.

За словами друга Пугачової, зараз співачка зайнята іншим. У неї є інша "життєва програма". Примадонна зайнята своїми дітьми і справами сім'ї, стверджує критик.

Також Троїцький заявив, що Пугачову змусили висловитися про свою позицію. Співачка не хотіла говорити про політику, але коли в РФ почали "труїти" її чоловіка Максима Галкіна, у неї не залишилося вибору.

"Алла не хотіла в цю справу втручатися... Вона не з активістів... Вона, звичайно, не по цій частині. І те, що вона в минулого року висловилася, і висловилася дуже прямо, чесно і відкрито. З приводу того неподобства, яке відбувається зараз в РФ... Це було у величезній мірі спровоковано нападками на її чоловіка, на Максима Галкіна", - додав журналіст.

Пугачова дуже любить свою родину і цінує чоловіка. І для неї цькування Галкіна стало "посяганням на святе", зазначив Троїцький.

"Вона стала на захист свого чоловіка, своєї родини. Думаю, що для Путіна і всіх його посіпак це було дуже поганою новиною, тому що Алла Пугачова - це набагато більше, ніж Володимир Путін. Алла Пугачова - символ цілої епохи", - заявив друг Примадонни.

Нагадаємо, раніше Пугачова витончено поглумилася з "величі" путінського режиму

Вас також можуть зацікавити новини: