Алла Пугачова була в люті від витівки Бориса Моїсеєва / фото УНІАН

Відомий російський шоумен Максим Галкін розповів про курйозний випадок, що стався з його дружиною Аллою Пугачовою і співаком Борисом Моїсеєвим.

Цією історією чоловік Примадонни поділився на YouTube-шоу "Я себе знаю!" Азамата Мусагалієва. 

Читайте також"Чоловік не злічиш": Галкін жорстко зганьбив Пугачову в ефірі шоу (відео)Все було так: на "Різдвяних зустрічах" Пугачова попросила Моїсеєва виконати серйозну пісню, той прохання виконав. Але раптом під час його виступу по канату зі стелі спустився напівголий м'язистий танцюрист, якого Борис назвав "ангелом".

Тоді Алла Борисівна сказала, щоб цей танцюрист з'явився під час виступу Світлани Лободи. Але в найпотрібніший момент він так і не з'явився і підставив співачку.

"Сказати, що вона була в люті - не сказати нічого", - розповів Галкін. Примадонна подумала, що за цією витівкою стоїть Моїсеєв. Тоді зла Пугачова шукала співака з криками: "Де цей гівнюк?".

Борис злякався, натягнув на себе якусь шапку, сховався за якихось артистів, згадав Галкін.

Пізніше виконавці помирилися, вони дружать досі.

Дивіться відео з 47:11

Раніше важкохворий співак Борис Моїсеєв поділився з шанувальниками архівним фото, на якому постав з Аллою Пугачовою. Нагадаємо, у артиста сталося кілька інсультів поспіль, вони дали серйозні ускладнення. 

Вас також можуть зацікавити новини: