Пугачова жорстко відповіла хейтерам / фото instagram.com/alla_orfey

Російська співачка Алла Пугачова на тлі пліток у РФ про її повернення на сцену вперше за довгий час зробила гучну заяву, в якій побічно торкнулася військової теми. Свою відповідь "купці оскаженілих недоособистостей, заздрісників і наклепників" примадонна опублікувала в Instagram.

"Ви такі кумедні! До речі, саме вас я назвала рабами і холопами, народ у цьому випадку ні при чому, він заручник нинішньої ситуації. Я люблю його і жалію, а ви своїми хамськими висловлюваннями на мою адресу, абсурдними вигадками і нахабною брехнею намагаєтеся відштовхнути від мене людей, для яких я все життя жила та співала, жертвувала своїм здоров'ям і особистим життям", - написала Пугачова.

Вона додала, що свою місію виконала, і давно не співає, а долею її "управляє всесвіт".

Відео дня

"І не треба рахувати кількість волосся на моїй голові (після Чорнобиля - спасибі, хоч щось залишилося). І голос мій втомлений все одно звучить, якщо врахувати, що півстоліття, попри хвороби, я бігла до улюблених глядачів і робила все, щоб вони були щасливі. Гроші мої рахуєте? Так, я гарувала, я їх заробляла на відміну від тих, хто прогуляв і пропив свій зоряний час та бездоказово заявляє, що їм перекрила кисень Алла Пугачова. Як зручно, чи не так?"- підкреслила співачка.

За її словами, не у грошах щастя, головне багатство - свобода: "І я її в собі бережу, цим живу і постараюся дожити до перемоги світла над темрявою, перемоги добра над злом, перемоги правди над наклепом. Колись я попросила Ярослава Дронова сказати одну важливу фразу, тепер і я її скажу, хоча мене ніхто і не просить: "Ви ще про мене почуєте!". Хочете ви цього чи ні, але життя показує, що я досі у ваших серцях".

Пугачова жорстко відповіла хейтерам / скріншот

Нагадаємо, днями росЗМІ повідомили, що Пугачова планує повернутися на сцену. Пропагандисти заявили, що її продюсери вже шукають сесійних музикантів для виступів і оновлюють райдер. При цьому нібито за концерт співачка хоче отримати рекордний гонорар у 500 тисяч доларів.

Пугачова поверталася у Росію - що повідомлялося

Також нещодавно стало відомо, що Пугачова приїжджала в Росію. Ймовірною причиною ЗМІ називали те, що вона вирішила скласти додатковий заповіт та забрати усі документи, пов'язані з її дітьми. Сім'я не взяла їх з собою, коли вони востаннє були у РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: