Американські зірки з українським корінням / depositphotos.com

Деякі з тих, кого ми зараз бачимо в головних ролях легендарних фільмів, народилися в Україні. У крові багатьох з "недосяжних" зірок тече слов'янська кров, а це - гарантія якості в будь-якій сфері діяльності. 

Раніше ми розповідали, який образ на Хеллоуїн можна підглянути у зірок.

Міла Йовович

Виконавиця головної ролі у фільмі Люка Бессона "П'ятий елемент" вільно говорить російською та українською мовами.

Відео дня
Міла Йовович / depositphotos.com

Її мати - радянська актриса Галина Логінова, а батько - Богдич Йовович - лікар з Чорногорії. Батьки познайомилися в Києві, пізніше переїхали в Москву, звідти - в Лондон, потім в Сакраменто. Кінцевою точкою пересувань став Лос-Анджелес, де Міла почала ходити в школу, а вже потім підкорювати шоу-бізнес. Через кілька місяців після переїзду в США батьки Міли розлучилися, так що, її вихованням займалася тільки мама.

Девід Духовни

Чарівний письменник Хенк Муді не був би таким харизматичним, якби його роль зіграв хтось інший.

Девід Духовни / Californication

Мати Девіда - Маргарет - була аргентинкою, батько - Амрам Духовни - уродженець Брукліна. Українцями їх назвати було б складно, якби не дід Девіда. Мойше Духовний емігрував до США з Бердичева в 1918 році, а бабуся - з Польщі. Так виходить, що у Девіда Духовни не тільки українські, а й єврейські корені.

Міла Куніс

Дружина Ештона Катчера щоразу дивує фанатів знанням кількох мов.

Міла Куніс / depositphotos.com

Міла неодноразово розповідала, що до 7 років жила в Україні, в місті Чернівці. Потім її батьки виграли грін-карту і в 1991 році переїхали в США. Саме тому Міла вільно говорить російською мовою, але погано читає і зовсім не вміє писати.

Сильвестр Сталлоне

Американський режисер, актор, сценарист і продюсер за своє життя знявся в більш, ніж 50 фільмах.

Сильвестр Сталлоне / depositphotos.com

Його батьки народилися і жили в США, а ось прабабуся - Роза Лейбофіш (Ламлец) народилася в Одесі. Біографи Сталлоне стверджують, що його мама - дочка відомого американського адвоката - Жаклін Лейбофіш в середині 80-х відвідувала СРСР і бачилася з Михайлом Горбачовим.

Леонардо Ді Капріо

Знаменитий актор не раз говорив, що у нього є українські коріння.

Леонардо Ді Капріо / depositphotos.com

Правда, довгий час він, не вдаючись в тонкощі географії, думав, що Одеса - це Росія, але в якийсь момент розібрався. Його бабуся - уроджена Олена Смирнова - після Жовтневої революції разом з батьками поїхала до Німеччини, де згодом вийшла заміж і народила дочку - маму майбутнього оскароносця. 

Вас також може зацікавити: