pexels.com

Хелловін – це, напевно, єдине свято в році, коли фраза "У тебе жахливий наряд" є компліментом. Багато знаменитостей до цієї дати приміряють на себе яскраві образи вампірів, відьом та інших монстрів, щоб здивувати фанатів.

Серед образів зірок до Хелловіну можна побачити і страшні, і сексуальні, і навіть романтичні вбрання. Показуємо, як наряджалися до свята знаменитості минулого року.

Відео дня

Раніше УНІАН розповідав про те, які службові романи зірок склалися на знімальному майданчику.

Ірина Білик

Ірина Білик на Хелловін / фото instagram.com/bilyk_iryna

Ірина Білик звернулася до образу Санта Муерте – мексиканського божества смерті. Мексиканці зображують смерть з чорними колами навколо очей і візерунками на обличчі. Ірина Білик доповнила свій "страшний" образ капелюшком зі штучних троянд.

Карді Бі

Карді Бі на Хелловін / фото instagram.com/iamcardib
Карді Бі на Хелловін / фото instagram.com/iamcardib

Співачка Карді Бі вразила мережу неймовірно сексуальним образом Медузи Горгони. Свій гарячий костюм зірка доповнила золотими прикрасами і довгим манікюром. Відкритий наряд прекрасно доповнив ідеальну фігуру Карді Бі.

Белла Хадід

Белла Хадід на Хелловін / фото instagram.com/bellahadid
Белла Хадід на Хелловін / фото instagram.com/bellahadid

Наряд Белли Хадід на Хелловін дуже порадував фанатів коміксів. Супермодель приміряла синю перуку і нанесла на обличчя чорні лінії, що імітують малюнки в коміксах. Яскравий макіяж і блакитні лінзи закінчили образ.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк на Хелловін / фото instagram.com/lesia_nikituk

Леся Нікітюк зустріла Хелловін вдома, в затишній обстановці. Фото телеведучої в пишній кокетливій сукні на тлі каміна розчулило шанувальників. Нікітюк прикрасила кімнату свічками і кошиком з гарбузами.

Потап і Настя Каменських

Настя Каменських на Хелловін / фото instagram.com/kamenskux
Потап і Настя Каменських на Хелловін / фото instagram.com/kamenskux

Потап і Настя Каменських теж вбралися до свята. Настя, як і Білик, використовувала образ Муерте, зробивши його більш сексуальним. Цей наряд дуже личив Каменських з її довгим чорним волоссям. А Потап перевтілився у вампіра з іклами.

Холзі

Холзі на Хелловін / фото instagram.com/iamhalsey

Найстрашніший макіяж на Хелловін вийшов у американської співачки Холзі. Подивіться, який лякаюче реалістичний образ створила зірка! Такий грим дійсно може приснитися в кошмарах.