Лорак заговорила про "величезне щастя" і "взаємне кохання" з фанатами, але нарвалася на критику / скріншот

Опальна співачка Ані Лорак, яка мовчить про війну, стала об'єктом насмішок. ЗМІ країни-агресорки активно обговорюють фігуру артистки і називають її "роздобрілою".

Так, все почалося з того, що Лорак опублікувала на своїй сторінці в Instagram нові фото. На них вона позує на сцені, співачка дала концерт в Казахстані. Лорак заговорила про "величезне щастя" і "взаємне кохання" з фанатами.

Лорак стала об'єктом насмішок / скріншоти

Однак коментарі під своїм новим постом співачка традиційно закрила. Вона отримує чимало критики за свою мовчазну позицію, а тому не дає користувачам висловлювати свою думку під її фото.

Відео дня
Ані Лорак жорстко висміяли через "м'ясисті" стегна / скріншот

Попри це Лорак почали висміювати росЗМІ. Видання країни-агресорки помітили, що фігура співачки змінилася. Вони пишуть, що Лорак "погладшала". Також стверджується, що вона здивувала публіку своїми "м'ясистими" і "міцними" стегнами.

У РФ обговорюють "здобні" форми опальної співачки / скріншот

Крім цього, Лорак висміюють за те, що вона нібито стала "здобною". РосЗМІ обговорюють фігуру співачки, але намагаються пом'якшити "удар" словами про те, що шанувальники нібито оцінили нові форми співачки. Однак навряд чи користувачі можуть поділитися своєю думкою про Лорак, адже коментарі в її соцмережах, як уже зазначалося вище, закриті.

Позиція Ані Лорак

Співачка мовчить про війну і не говорить про те, що РФ влаштувала в Україні. Ані Лорак відмовляється коментувати російську агресію. Не так давно з'явилася інформація про те, що на тлі своєї мовчазної позиції співачка нібито хоче втекти з РФ. Блогер розповів, що вона "тоне" в боргах і проблемах.

Також з'являлася інформація про те, що Лорак нібито таємно "задонатила" на ВСУ. Активіст пожартував зі співачки, після чого вона нарешті розкрила свою позицію цинічним вчинком. Лорак підіграла російській пропаганді і показала, на чиєму вона боці.

Вас також можуть зацікавити новини: