Співачка отримує чимало критики / фото instagram.com/anilorak

Опальна співачка Ані Лорак, яка не виступає проти повномасштабної війни, розв'язаної РФ в Україні, звернулася до фанатів і чітко позначила свою позицію. Раніше зі співачки жартували, що вона "донатить" на допомогу захисникам нашої країни, але тепер вона показала, кому дійсно допомагає зі зборами.

На своїй сторінці в Instagram Лорак розмістила новий допис. У ньому вона закликала шанувальників "донатити" у російський фонд, який збирає гроші "на допомогу" дітям з інтернатів у тимчасово окупованій Запорізькій області та Донбасу.

"Напередодні Міжнародного дня захисту дітей мені б дуже хотілося, щоб кожне дитяче серце було зігріте нашою любов'ю, теплом, турботою... Моє дитинство пройшло в школі-інтернаті І я не з чуток знаю проблеми і складності дітей... Давайте допоможемо діткам, яким необхідна наша підтримка", - заявила Лорак.

Відео дня
 Лорак чітко позначила свою позицію / скріншот

Вона залишила посилання на фонд, який називає дітей, що залишилися без батьків на тимчасово окупованих територіях України, "росіянами". В описі до зборів там використовуються російські наративи про "вісім років війни на Донбасі", а також про те, що діти нібито втратили будинки через "українські снаряди".

Тим часом, на сайті, про який розповіла опальна співачка, вказано назву фонду, що займається збором коштів. Виявилося, його засновником є власник пропагандистського телеканалу "Царьград ТВ" Костянтин Малофєєв. Його називають одним з фінансистів "русского міра".

Коментарі до посту Лорак, в якому вона остаточно показала свою позицію і підтримала збір грошей в РФ, закриті. Співачка отримує чимало критики, а тому не дозволяє користувачам мережі висловлюватися про неї на її сторінці в Instagram.

Ані Лорак і збори грошей - що відомо

У січні 2023 року стало відомо, що Лорак вирішила допомогти сім'ям, чиї будинки були зруйновані. Однак тоді співачка спробувала всидіти на двох стільцях. Вона не називала війну війною, а також не стала пояснювати, від чиєї саме агресії постраждали люди. Тоді Лорак "заклювали" за її хитрий вчинок.

Нещодавно ж відомий активіст і український блогер Сергій Стерненко пожартував про те, що Лорак "задонатила" на ВСУ. Він також стверджував, що співачка часто допомагає українській армії.

Вас також можуть зацікавити новини: