Проблеми з грошима у співачки почалися ще декілька років тому / фото instagram

Блогер Богдан Беспалов розповів, що скандальна співачка Ані Лорак опинилася у дуже скрутному становищі. Зрадниця "тоне" у боргах, намагалася втекти з РФ та стала коханкою заради піару.

"Дехто із команди Лорак із задоволенням з нами поділився інфою. Співачка анонсувала альбом, концертний тур, вихід нових синглів, навіть запускає авторський курс або гайд DIVA. Для чого це все? З фінансами не все так добре", - зазначив блогер у новому відео на своєму YouTube-каналі.

Проблеми з грошима у співачки почалися ще декілька років тому. За словами блогера, Лорак не платила податки у РФ, нині їй потрібно рятувати своє становище, проте у неї нічого не виходить.

"Фірма Лорак потрапила до чорного списку боржників Федеральної податкової служби РФ... Усі її рахунки заморожені... Для Лорак важливо зараз показати професійну активність та громадянську слухняність перед податковою службою РФ. Інакше її фінансовому стану загрожує банкрутство", - повідомив Беспалов.

Також він розповів, що Лорак намагалася втекти з РФ. У неї досі український паспорт, вона хотіла переїхати до Туреччини або в Дубай, там зрадниця планувала стати резидентом. Проте на це у неї не вистачило коштів, а усі чоловіки, з якими вона колись мала стосунки, не хочуть їй допомагати. Мало того, зрадниця брала в борг у впливового росіянина, наближеного до Кремля. Нині їй потрібно віддавати гроші ще й йому.

"Торгівельний знак Ані Лорак зареєстровано в різних країнах виключно за українським паспортом. Інформація у вільному доступі, іншого громадянства в неї немає. Найбільший страх Кароліни зараз, що якщо Кремль піде проти неї в контексті скандалу про допомогу ЗСУ, то її майно буде конфісковано за невиплату податків", - додав блогер.

Нині співачка сподівається, що їй допоможуть російські зірки. Вона сподівається на Філіпа Кіркорова, дає інтерв'ю Альоні Жигаловій. Проте блогер зазначає, що усі артисти з РФ можуть відвернутися від Лорак у будь-який момент. 

Зрадниця намагається знайти підтримку у чоловіків, проте в особистому житті їй також не щастить. Нині вона закрутила роман з "духовним наставником" Ісааком Віджраку. Проте чоловік одружений, Лорак стала його коханкою.

"Лорак його коханка і це не є секретом. Тим паче його дружина знає і закриває на це очі", - зазначив Беспалов.

Дружина та сам Віджраку сподіваються, що його роман з Лорак відкриє їм дорогу до РФ. Там вони хочуть заробляти гроші своїми "духовними практиками", тому чоловік використувує співачку. За словами Беспалова, про кохання у стосунках Лорак та Віджраку навіть не йдеться.

Нагадаємо, раніше вже стало відомо, що Лорак залишилася без заробітку в Росії. Вона втрачає величезні суми.

Вас також можуть зацікавити новини: