Анна Трінчер / instagram.com/annatrincher_official

Українська співачка Анна Трінчер опублікувала "історію" в Instagram з негативним контекстом. Вона заявила, що засуджує і зневажає людей, які поширюють вигадані факти.

Ймовірно, Трінчер мала на увазі блогера Богдана Беспалова, який на своєму YouTube-каналі розповів про її розлучення з Олександром Волошиним. Однак конкретно його імені знаменитість не згадала.

"Я абсолютно зневажаю, засуджую і посилаю на х*й людей, які займаються поширенням придуманих фактів і фальсифікують реальність. Ідіть на х*й. Слухати це лайно, яке вам ллють у вуха - ваш вибір. Але, будь ласка, не будьте масою, якою можна так керувати. Це тупо стрьомно", - написала Трінчер.

Відео дня
Трінчер послала всіх на три літери / instagram.com/annatrincher_official

Розлучення Анни Трінчер і Олександра Волошина

Нещодавно подружжя повідомило про кризу у стосунках. Психолог порадив їм роз'їхатися на якийсь час, але, як виявилося, на користь їм це не пішло. 

Масла у вогонь підлив і блогер Богдан Беспалов. Він повідомив, що близькі до оточення Трінчер люди передали йому інформацію про її розлучення з чоловіком. За словами інсайдерів, пара вже давно разом не живе. А приховують вони це тому, що це репутаційні ризики для співачки.

Вас також можуть зацікавити новини: