Кузьма Скрябін / Скріншот Instagram

Батько покійного українського музиканта Кузьми Скрябіна - Віктор Кузьменко - згадав про свого сина при житті та розповів, як він створив хіт "Мам", який вже багато років звучить у серцях мільйонів українців.

Під час розмови з Єгором Гордєєвим в рамках програми "Сніданок з 1+1", батько співака згадав, що Кузьма показав батькам трек, коли він вже був готовий. Співак написав його в дорозі, коли їхав до батьківської хати. 

"Він їхав тоді з Івано-Франківська і завжди обирав такі дороги, які дозволяли йому швидше дістатися додому. І ось, якось, його занесло старою дорогою у ліс. Була вже ніч, лісовози, ще сталась пожежа: торфи горіли, дим. Він сказав: "Я так злякався, що я можу мами не побачити".  І от у нього протягом того якогось короткого часу той текст визрів", - пригадав Віктор Кузьменко. 

Варто зазначити, що Кузьма Скрябін був дуже близьким зі своїми рідними. Його мама Ольга Кузменко дуже важко переживала смерть сина у ДТП. Вона до останнього не вірила, що це просто був нещасний випадок. 

Жінка завжди казала, що її сина навмисно вбили. Однак, як би вона не намагалася це довести та знайти винних, за життя їй це не вдалося.

23 вересня 2023 року жінка померла. Вона на вісім років пережила свого єдиного сина.

Нагадаємо, батько Скрябіна вперше назвав причину смерті дружини. За його словами, її здолала важка хвороба.

Вас також можуть зацікавити новини: