Пугачова показалася в новому образі / скріншот

У мережі з'явилося фото російської зірки Алли Пугачової, на якому вона позує разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним.

У кадрі вона постала в джинсовому костюмі, чорній футболці і в ботильйонах на підборах. А ось Галкін підібрав джинси, шкіряну курточку, футболку і кеди. 

Шанувальники ретельно розглянули їх фото і не на жарт злякалися за Примадонну. Вони звернули увагу на її синці під очима, втомлений вигляд і занадто худі ноги.

Відео дня

"Вона ж бідна, ледве стоїть на цих підборах. Ноги ж болять", "Навіщо виставляти це неподобство?", "Що з ногами?", "Не зачіска, а перука", "Старість і хвороба нікого не фарбує", "Бідна бабуся переодяглася в підлітка", - пишуть користувачі мережі.

Пугачова показалася в новому образі / instagram.com/elizaveta_galkinaa

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - 72-річна російська співачка, народна артистка СРСР. До репертуару співачки входить понад 500 пісень російською, англійською, німецькою, французькою, івритом, фінською, казахською, українською мовами, а її дискографія налічує 19 студійних альбомів. З 1976 по початок 1990-х років за результатами опитувань всесоюзних музичних хіт-парадів незмінно визнавалася кращою співачкою року.

Читайте такожІрена Карпа підірвала мережу спокусливими фото без білизниУ 2010 році припинила гастрольну діяльність, проте не відійшла від активної творчої діяльності: часто бере участь у збірних концертах і телепередачах. Одружена з Максимом Галкіним. Має двох дочок, сина і трьох онуків.

Вас також можуть зацікавити новини: