Ніна Матвієнко / скріншот

Вчора, 8 жовтня, стало відомо про смерть легендарної української співачки Ніни Матвієнко. Вона померла у віці 75 років за кілька днів до дня народження.

Дочка артистки Тоня Матвієнко тільки повідомила про смерть матері, проте причину розкривати не стала. А ось зіркові подруги знаменитості все ж натякнули, чому Ніна Митрофанівна пішла з життя так рано.

Співачка Анжела Рудницька в коментарі "Обозревателю" сказала, що останнім часом Матвієнко боролася з недугою. Вони про це дізналися зовсім недавно, тому що Матвієнко намагалася приховати свою хворобу. Навіть коли Матвієнко потрапила в лікарню, подруги не змогли її відвідати, бо артистка не хотіла, щоб її бачили слабкою.

Відео дня

"Вона стільки всього пережила і вистояла... Ми, її друзі, дізналися про хворобу відносно недавно. Мовчали, бо вона не хотіла показуватися слабкою. Я хотіла приїхати в лікарню, але Тоня сказала, що мама не хоче, щоб її бачили такою", – поділилася Рудницька.

А ось народна артистка України Валентина Ковальська розповіла, що ще влітку бачилася з Матвієнко. Тоді вона навіть не підозрювала, що з артисткою щось не так, бо вона мала гарний вигляд.

"Я знала, що Ніна лежить у лікарні, але була впевнена, що її витягнуть. Уточнення, чим саме хворіє, не було. Я думала: ну буває, вік. Підтримувала, висилала всякі смішні картинки. Вона мені надіслала фото, написала: "Я вже можу сидіти, слава Богу". Я відповіла: "Ти не тільки сидітимеш, а й літатимеш на крилах пісень". Хіба могла подумати, що все так страшно?" – каже Ковальська.

Раніше УНІАН повідомляв, де і коли відбудеться прощання з Ніною Матвієнко.

Вас також можуть зацікавити новини: