Федерлайн боїться, що одного разу йому подзвонять і скажуть про смерть Спірс через передозування / фото скріншот

Відома співачка Брітні Спірс знову опинилася "під прицілом" ЗМІ. Цього разу зірку "підставив" її колишній чоловік Кевін Федерлайн.

Як повідомляє Daily Mail, екс-чоловік співачки заявив, що вона "підсіла" на важкі наркотики, що викликають сильну залежність. 

"Боюся, що вона на метамфетаміні - я молився, щоб хто-небудь сказав про це і щоб вона схаменулася. Це жахливо. Вона мати моїх хлопчиків", - цитує колишнього чоловіка співачки видання.

Також повідомляється, що сини Спірс, 17-річний Престон і 16-річний Джейден не хочуть з нею зустрічатися. Вони нібито бачили, як їхні матері привозили наркотики.

Федерлайн боїться, що одного разу йому зателефонують і скажуть про смерть Спірс через передозування. Цей страх є і у її синів. Однак колишній чоловік Спірс вважає, що не може втрутитися в ситуацію. Він повністю відсторонився від співачки і перестав з нею спілкуватися. 

Батько співачки також прокоментував слова Федерлайна. Він вважає, що його дочка може повторити сумну історію співачки Емі Уайнхаус, яка померла в 27 років. 

Тим часом, деякі іноЗМІ вважають, що звинувачення з боку Федерлайна можуть бути безпідставними. Так він може "тиснути" на Спірс, щоб вона не намагалася відібрати у нього опіку над дітьми. Сини співачки живуть з Федерлайном, але вона оплачує їхнє навчання і щомісяця відправляє колишньому чоловікові велику суму, щоб той утримував дітей. 

Чому діти Брітні Спірс з нею не живуть

У 2004 році співачка одружилася з Кевіном Федерлайном. У шлюбі у них з'явилися двоє синів. Однак у 2006 році Спірс подала на розлучення. Вона жадала опіки над дітьми. Все це відбувалося на тлі гучних скандалів, співачка лікувалася від наркозалежності і зловживала алкоголем. Через це в 2007 році суд позбавив Спірс опіки, сини переїхали до її колишнього чоловіка, а їй самій заборонили наближатися до дітей.

У 2008 році співачку визнали недієздатною, опіку над нею взяв її батько. Він займався справами Спірс 12 років. Однак у 2021 році співачка зуміла домогтися звільнення від опіки батька. Спірс розповідала, що весь цей час він з неї знущався. 

Вас також можуть зацікавити новини: