Спірс танцювала в роздільному купальнику і терлася сідницями об ноги свого друга / скріншот

Відома співачка Брітні Спірс здивувала фанатів. Вже кілька днів у ЗМІ ходять чутки про те, що вона розлучається зі своїм чоловіком - фітнес-тренером Семом Асгарі. На тлі цього співачка проводить час не з ним, а зі своїм другом і менеджером Кейдом Хадсоном

Мало того, у своєму Instagram Спірс показала доволі неоднозначне відео з чоловіком. Вона влаштувала для нього "приватні танці". 

Незабаром співачка видалила провокаційне відео, проте фан-акаунти встигли його зберегти. Спірс танцювала в роздільному купальнику і терлася сідницями об ноги свого друга.

Той був зовсім не проти і підігравав "брудним танцям" співачки. Судячи з усього, Спірс швидко пошкодувала про те, що показала фанатам настільки відверте відео.

Сама співачка ніяк не намагалася пояснити танці та відпочинок з другом. Однак в мережі вже з'явилися чутки про те, що Спірс вирішила втекти від свого чоловіка.

Кілька днів тому Асгарі помітили на публіці без обручки, а потім сама співачка зняла прикрасу з безіменного пальця і вирушила в подорож в компанії друга. До цього Спірс ділилася своїми думками про те, що їй подобається Мексика, але відпочинок там здавався їй куди краще до того, як вона вийшла заміж за Асгарі.

Нагадаємо, раніше Брітні Спірс змінила ім'я. Вона давно говорила про це бажання, але зважилася лише на початку 2023 року.

Вас також можуть зацікавити новини: