Сергій Середа влаштовує сцени ревновщів співачці / Фото Скріншот Instagram

Популярна українська співачка MamaRika поскаржилася на постійні сварки зі своїм чоловіком, гумористом Сергієм Середою. За її словами, всі непорозуміння виникають на тлі ревнощів чоловіка. 

Як відомо, закохані переживають складний період в стосунках. Окрім проблем, які були й раніше, додалися ще ревнощі. Останнім часом MamaRika почала більше уваги приділяти собі і зараз вона надзвичайно приваблива жінка.

Деколи співачка проводить час з друзями, але Сергій не розуміє її і влаштовує сварки через ревнощі. Артистка поскаржилася на брак особистого простору в стосунках:

У нього є ревнощі. Ще це додає масла до вогню. Я трішечки змінила прошивку, я зараз вперше за два з половиною роки згадала, хто я є. У мене відновилася сексуальна енергія. Останні пів року я собою активно займаюся. Десь є якісь ревнощі: "А що ти? Де ти? А чого ти?". Якогось простору особистого хочеться, а у нас зараз ще й в цьому проблеми. Я десь можу зависнути, а він: "А де ти?".

Скріншот Instagram

Як розповіла MamaRika, раніше у подружжя взагалі не виникало конфліктів на тлі ревнощів, тому що закохані довіряли один одному. Проте зараз їх стосунки переживають кризу і співачка намагається відновити втрачені почуття та емоції.

"У нас це почуття раніше не існувало в наших стосунках. Ми настільки довіряли, що не було навіть місця ревнощам. Тепер, коли я знову відновила себе, я знов віднайшла себе і даю собі можливість бути тою Настею, якою я була до дитини, він забув, що я такою можу бути", - розповіла зірка.

Нагадаємо, раніше MamaRika випустила пісню "Хтось йде", в якій заспівала про проблеми у стосунках із Сергієм Середою. Тоді співачка зізналася, що вони перебувають на межі розриву. Пізніше MamaRika відверто відповіла, чи живе ще разом з чоловіком та, як намагається врятувати стосунки.

Вас також можуть зацікавити новини: