KOLA пояснила, чи є місце ревнощам у її стосунках / Скріншот Instagram

Популярна українська співачка KOLA, справжнє ім'я якої Анастасія Прудіус, вперше заговорила про материнство. Виконавиця розповіла про стосунки з чоловіком-іноземцем та пояснила, чи хоче він дітей.

Як відомо, артистка таємно вийшла заміж за чоловіка В'ячеслава, який живе в Ізраїлі. Пара познайомилася у 2022 році під час одного з концертів KOLA. Подружжя живе окремо через кар'єру у різних країнах. Анастасія каже, що попри відстань та рідкісні побачення, вона не ревнує коханого, а їхні стосунки будуються на довірі.

"Основа будь-яких довготривалих стосунків – це довіра, дружба й любов. Мені пощастило, бо в мене все це є. Усе залежить від чоловіка й жінки. Деяких своїх чоловіків я ревнувала, бо вони поводили себе некрасиво", – пояснила співачка.

KOLA / Скріншот Instagram

Прудіус зізналася, що вже замислюється над народженням дітей. З чоловіком вони часто обговорюють це питання. Проте зараз зірка більше зосереджена на музичній кар'єрі. Закохані ще думають над тим, де житимуть, коли в них з'явиться дитина.

"Це проблемка. Ми про це дуже часто говоримо. Це питання потрібно ще вирішувати, оскільки коханий працює в Ізраїлі. Але впевнена, що ми знайдемо вихід", – зазначила KOLA.

Нині знаменитість ретельно приховує коханого Вячеслава, який, до речі, старший за неї на 13 років. Весілля пара зіграла у Чехії в 2023 році. Серед запрошених гостей були лише найближчі друзі та рідні.

Що відомо про KOLA

Артистка розпочала свій творчий шлях з проєкту "Голос країни". Справжню популярність Анастасія здобула після початку повномасштабного російського вторгнення. Зараз вона відома в Україні співачка, а її хіти займають перші місця в музичних чартах. Серед її найпопулярніших пісень "Salut papa", "Біля серця", "Цінувати життя", "Чи разом?".

Нагадаємо, раніше KOLA у кліпі "Salut papa" розповіла про відсутність батька у її житті.

Вас також можуть зацікавити новини: