KOLA розкрила глибокі сенси нової пісні / Скріншот Instagram

Відома українська співачка KOLA презентувала пісню "Salut papa" та кліп на неї 25 квітня. Нова ритмічна композиція має глибокі сенси та є особистою рефлексією виконавиці.

У новій пісні KOLA іронізує над життям без батька. В тексті співачка вигадує різноманітні виправдання батьку та причини, чому його не було в її житті. Зірка показує, що сприйняла факт відсутності близької людини і більше не страждає через це:

Сьогодні я вже все це сприймаю з іронією, бо багато працювала над цим, але колись це була для мене справжня трагедія і це нормально і природньо! Так, я зросла без свого тата і колись я розповім всю історію, бо поки її знає лише моя родина, але щось таки з неї ви зможете почути саме в цій пісні.

У відео співачка розкривається у незвичайному для себе образі. Вона одягнена у діловий костюм. Текст пісні написаний українською, однак приспів - французькою, що додає особливого шарму композиції. Події кліпу відбуваються в аеропорту, де співачка шукає рідного батька. Вкінці відео артистка з акторами виконують ритмічний танець.

кадр з кліпу

"В моєму ідеальному світі немає місця подібним історіям, але, на жаль, вже як є. "SALUT PAPA" – іронічна рефлексія на мої стосунки з батьком, точніше, їхню відсутність. Ця пісня стала, мабуть, найкращим його проявленням в моєму житті, батько дав влучний привід записати її та зняти класний кліп", – написала під відео KOLA. 

Реакція шанувальників на новий кліп

Шанувальники зірки зрозуміли глибокий сенс пісні та підтримали творчість KOLA. Під кліпом вони написали чимало коментарів, в яких висловили свій захват від нової композиції співачки.

  • "За веселою музикою глибокий зміст пісні. Дивишся і сльози навертаються. Ті, хто прожив все життя без тата - зрозуміють..."
  • "Видно, що в душі болить, інакше не було б цеї пісні. А вона чудова! Ніби і жартівлива, але з нотами печалі... Настя, браво!"
  • "Пісня хіт, і такий французький шарм дуже личить Насті. Відчуваю, що ця пісня довго у мене буде на репіті"
  • "Яка іронічна пісня. Хоч і зроблена на веселий манер, але якщо замислитись, то стає дуже сумно за людей, батьки яких покинули, адже вирішили, що вони важливіші"
  • "Сильний зміст. Гарна хореографія. Неперевершена Кола"

Нагадаємо, раніше KOLA заспівала в дуеті з 9-річною прихильницею і всіх розчулила.

Вас також можуть зацікавити новини: