Фото інстаграм Гейден Панеттьєрі

Американська акторка та колишня кохана боксера Володимира Кличка - Гейден Панеттьєрі - вперше розповіла, чи спілкується вона з їхньою спільною донькою Кайєю-Євкокією та які риси вона успадкувала від батьків.  

Жінка спершу загадала час, коли носила доньку під серцем. 

"Коли я була вагітна, то в перерві між зйомками я намагалася постійно плавати в басейні", - сказала акторка в інтерв'ю виданню E! News.

Відео дня

Тому любов до води тепер є спільною рисою доньки та матері. Однаковим захопленням вважає Гейден і катання на конях. Проте бути публічною чи займатися акторською діяльністю дівчинка не хоче.

"Мене весь час запитують: "Якби вона хотіла стати співачкою чи акторкою, що б ти сказала?". Я дивлюся на неї і бачу, що це не її. Вона не любить виступи. Вона вся в конях", - розповіла жінка. 

Фото інстаграм Володимира Кличка

Не забула Панеттьєрі згадати і про зовнішні риси доньки. За її словами, Кайя-Євкодія дуже схожа на неї, але зростом вдалася у батька.

"Її зріст зараз вже сягає 6 футів (це приблизно до 180 сантиметрів). Це вона успадкувала від батька", - сказала акторка. 

Чи часто вони бачаться з 9-річною донькою і чи планує вона забрати її до себе - жінка не зазначила. 

Що відомо про стосунки Кличка та Панеттьєрі

Пара познайомилася в 2010 році на вечірці у спільних друзів. Далі почали зустрічатися, проте через відстань та життя на дві країни, стосунки стали псуватися. Перший конфлікт стався в 2011 році. Тоді сам Володимир розповів про їхнє розставання. Кілька років екс-закохані жили окремо і практично не спілкувалися, проте у 2013 році вирішили знову бути разом. Через рік у них народилася донька Кайя-Євдокія і весілля вирішили відкласти. 

Кохання завершилося у Кличка та Панеттьєрі у 2018 році, коли пара оголосила про розрив. Вони зберегли дружні стосунки, проте донька постійно живе лише з татом. За чутками, у жінки були проблеми з алкоголем, тому Володимир оформив повну опіку над дівчинкою і не показує її публіці. 

Вас також можуть зацікавити новини: