Даніель Салем розкрив, де проживає його донька / Скріншот Instagram

Відомий український телеведучий та актор Даніель Салем, який зараз служить в лавах ЗСУ, розповів про стосунки на відстані з донькою Сантою-Луною. Також зірка відповів, у яких відносинах він з колишньою дружиною.

Даніель Салем зазначив, що його донька разом з екс-дружиною проживають за кордоном, через війну в Україні. За його словами, спілкування на відстані дається йому складно. Однак це не заважає ведучому підтримувати зв'язок з дівчинкою та обговорювати важливі для неї теми. Даніель зауважив, що завдячує гарним стосункам з донькою також колишній дружині Марії:

Для мене це дуже важко. Через два дні їй дев'ять. Це третій день народження, який святкую не з нею. Вона змінюється. Займається танцями. Вона малює, знає декілька мов. Дуже пишаюся й хотілося б, щоб вона щодня була поруч зі мною. Але я розумію, що це неможливо. Вона за кордоном. Я зараз не можу з нею повноцінно спілкуватися і я дуже вдячний за те, що Марія дуже крута мама. Вона класно регулює це все між мною і Луною, аби спілкування було нормальним. Бо це важко спілкуватися на відстані.

Скріншот Instagram

Салем відповів, чи знає Санта-Луна про розлучення батьків. Як каже ведучий, вони розмовляють про це з донькою і вона все розуміє.

"Ми це дуже обережно обговорюємо. Я думаю, що в кожної родини є свої методи. Поки все нормально", - зазначив Даніель Салем.

До слова, Даніель Салем розлучився з Марією минулого року після 17 років шлюбу. Раніше актор розповідав, що вони давно планували розірвати стосунки з дружиною, ще до повномасштабного російського вторгнення. Пара навіть подавала документи на розлучення, однак цей процес був поставлений на паузу. За словами Салема, причиною стали постійні ревнощі, які відчували обидва партнери.

Нагадаємо, раніше відома співачка "підігріла" чутки про роман з Даніелем Салемом.

Вас також можуть зацікавити новини: