Післ одруження Кейт більше не одягає білизняні сукні \1zoom.ru

Багато зірок люблять наряди в білизняному стилі. Виявляється, серед його прихильників була в свій час і герцогиня Кембриджська Кетрін.

Читайте такожПринц Вільям і Кейт Міддлтон з дітьми взяли участь в акції на підтримку лікарів (фото, відео)

У травні 2007 року як раз в той період, коли у відносинах Кейт Міддлтон і її бойфренда принца Вільяма була невизначеність, молодша сестра Кетрін – Піппа Міддлтон, запросила її відвідати разом презентацію книги Саймона Себага Монтефіоре "Молодий Сталін", повідомляє ТСН.

Відео дня

Кейт охоче погодилася прийти і трохи відволіктися. Тоді для світського виходу вона обрала білу мереживну сукню в білизняному стилі, поєднуючи її з лакованими туфлями на підборах і з відкритими носками. З прикрас на Кейт були досить масивні сережки, золота каблучка на пальці і годинник. Укладка була простою, а в макіяжі дівчина поставила наголос на очі, а губи виглядали природно.

Через три роки принц Вільям таки зробив своїй коханій пропозицію. Її Вільям зробив приблизно 20-21 жовтня 2010 року, саме в ці дні пара підписала гостьову книгу в готелі Rutundu Cabin, розташованому біля підніжжя гори Кенія. В інтерв'ю після офіційного оголошення про заручини принц розповів, що готувався два тижні і страшенно хвилювався. Боявся відмови і боявся загубити обручку. Але Кейт погодилася. А як могло бути інакше, адже вона чекала цього більше восьми років.

Серед зіркових прихильниць стилю білизни: Розі Хантінгтон-Уайтлі, Емілі Ратаковскі, Кріссі Тейген, Ірина Шейк, Ріанна, Алессандра Амбросіо. А ось герцогиня Кембриджська, на жаль, більше не носить такі сукні, але зате в її гардеробі з'явилися інші більш вишукані вечірні варіанти. Іноді герцогиня Кембриджська навіть підкреслює своє декольте.