Дочка Преслі багато років боролася із залежністю від опіоїдних речовин / фото instagram Лізи Марі Преслі

Дочка Елвіса Преслі Ліза Марі перед смертю сиділа на небезпечній дієті. Це і могло її вбити. 54-річна Ліза Марі сильно підірвала своє здоров'я, намагаючись схуднути до церемонії нагородження "Золотий глобус".

"За 2 місяці до "Золотого глобуса" Ліза Марі зробила пластичну операцію і почала приймати ліки для схуднення. Нам сказали, що вона втратила від 40 до 50 фунтів (від 18 до майже 23 кг., - УНІАН) за 6 тижнів", - повідомили виданню TMZ джерела, близькі до родини дочки Преслі.

Крім цього, Ліза Марі сиділа на екстремальній дієті і навіть почала приймати сильнодіючі болезаспокійливі засоби. Дочка Преслі багато років боролася із залежністю від опіоїдних речовин, але незадовго до смерті знову до них повернулася. 

Відео дня

Видання також повідомляє, що на інтерв'ю під час "Золотого Глобуса" Ліза Марі поводилася дуже дивно. Вона виглядала втомленою. Здавалося, що дочка Преслі перебувала під впливом якихось речовин. За даними джерел в поліції, в день смерті Ліза Марі скаржилася на болі в животі. 

Однак офіційну причину смерті єдиної дочки Лізи Марі поки що не називають. Експерти чекають на результати токсикологічної експертизи, тому все це може затягнутися на кілька місяців.

Нагадаємо, про смерті Лізи Марі Преслі стало відомо 13 січня. Дочці легендарного музиканта було 54 роки.

Вас також можуть зацікавити новини: