Кіркоров часто приміряв нові образи / фото instagram.com

Російський співак Філіп Кіркоров, який став путіністом і не виступив проти повномасштабної війни РФ проти України, переніс чимало пластичних операцій. Зараз артисту 56 років, з кожним місяцем він все сильніше змінює свою зовнішність.

Однак у мережі згадали, який вигляд мав Кіркоров до пластики. У Telegram-каналі "Старий папараці" з'явився архівний знімок співака з Машею Распутіною.

Фото було зроблено в розпал слави їхнього дуету, коли Кіркоров і співачка гастролювали з піснею "Роза чайна". Тоді співак вже носив екстравагантні зачіски, але ще не наважувався на операції.

Відео дня

Кіркоров часто приміряв нові образи. Він фарбував волосся, стригся, знову відпускав волосся, вистригав собі "чубчик" і навіть заплітав коси. У період популярності його дуету з Распутіною він носив яскраве вбрання і робив собі незвичайні зачіски.

Який вигляд мав Кіркоров у минулому - фото

Кіркоров у минулому / фото telegram

Однак раніше образи Кіркорова були куди скромнішими, аніж зараз. Тоді він ще не так захоплювався брендами і обирав не настільки "кричущі" наряди.

Який вигляд Кіркоров має зараз

За останні кілька років Кіркоров сильно змінився. Спочатку він пофарбував волосся в білосніжний колір. Потім він приміряв неоднозначні наряди, якими підкреслював результати операцій.

Філіп Кіркоров після пластики / колаж

Кіркорову" зліпили " прес. З чуток, йому ще й вшили імпланти в сідниці. Сам співак не приховує, що йому подобаються результати операцій. Однак в мережі він отримує чимало критики.

Так, нещодавно путініст розлютив росіян своєю поведінкою на концерті. Глядачі помітили "мутний" погляд і рот, який "ледь відкривається". А на початку травня Кіркоров влаштував "дикі танці" у комбінезоні, через який всі звернули увагу на те, як сильно він змінився.

Вас також можуть зацікавити новини: