Інна Мірошніченко розповіла про недобросовісних лікарів / instagram.com/_inna_mi_/

Дружина ведучого Тимура Мірошниченка розповіла, як у 20 років прийшла на плановий огляд до недобросовісного лікаря-гінеколога, який поставив їй страшний діагноз. 

"В районній поліклініці мені сказали: "Як можна було так себе запустити? У вас вже ракова пухлина". Це зараз я розумію, що так діагнози не ставляться. А тоді, в мої 20, цього було достатньо для травми і роздумів на тему "Я помру чи просто не зможу мати дітей?".

На щастя, новоутворення було доброякісне і легко видалилось. Проте відтоді Інна частіше ходила на огляди. 

Відео дня

"Але лікарі мені все одно траплялися дуже дивні… "Вам терміново треба народжувати, часу вже обмаль". А мені 22-23-24, я одна, працюю, в голові ще вітер… Це було 10-15 років тому. На щастя, зараз рівень медичних послуг значно виріс. Моя неготовність почала виштовхувати з голови слова про час. В результаті я стала чайлдфрі", - додала Мірошниченко.

Коли вона зустріла Тимура, то зрозуміла, що хоче дітей. Тоді вона вперше завагітніла, проте ця вагітність зірвалася. За два місяці вона знов завагітніла, однак лікарі казали, що їй не можна зараз народжувати, бо має пройти мінімум півроку.

"Але я мала абсолютно ясне відчуття того, що ця дитина народиться здоровою. Вона обрала свій час і свої обставини. Так зʼявилася Мія", - каже Інна.

За 8 місяців вона дізналася, що знову при надії. Цього разу у них народився хлопчик Марко. Нещодавно пара всиновила хлопчика, якого назвала Марселем. Тепер у них троє дітей.

Як каже Інна, вона завжди розуміла, що якщо не зможе сама народити, то це не означає, що вона не зможе стати мамой. Так і укріплювалося її бажання про всиновлення дитини.

Дружина Мірошниченка вперше розповіла, як у неї знайшли ракову пухлину

Нагадаємо, раніше Інна Мірошниченко показала, як названий син "вкладає" себе спати.

Вас також можуть зацікавити новини: