Брюс Вілліс та Емма Хемінг / фото instagram.com/emmahemingwillis

Не секрет, що Брюс Вілліс після новини про важкий діагноз практично зник з медіапростору. Його лише зрідка можна побачити в блозі дружини Емми Хемінг. На рідкісних кадрах можна помітити, що "міцний горішок" вже не той - він має в'ялий, знесилений і дуже втомлений вигляд.

18 червня у всьому світі традиційно відзначали день батька. На честь цього Хемінг поділилася зворушливим знімком, на якому зображені Вілліс і їхньою з Еммою дочкою Мейбл Рей.

Батько і дочка в кадрі зворушливо обіймаються; також чоловік цілує свою спадкоємицю в лоб. Ймовірно, фотографія була зроблена у дворі їхнього будинку.

Відео дня

"День батька - це час, коли я розмірковую про свою глибоку вдячність і повагу до Брюса, коли я спостерігаю, яким батьком він є для наших дітей... Те, чому він їх вчить, охоплюватиме покоління. Безумовна любов, доброта, сила, співчуття, терпіння, великодушність, стійкість. Вітаю з Днем батька найкращого тата, якого я знаю", - висловилася Емма. 

Брюс Вілліс з дочкою / Фото - instagram.com

Діагноз Брюса Вілліса

Навесні 2022 року актор заявив, що завершує свою акторську кар'єру. Тоді лікарі виявили у нього афазію. Згодом з'ясувалося, що афазія - це лише частина його стану.

Після тривалих процедур і аналізів лікарі виявили у актора лобно-скроневу деменцію. Це не лікується, лікарі лише можуть спостерігати за пацієнтом і намагатися підтримувати стабільність його стану.

Раніше УНІАН писав, що дружина важкохворого Брюса Вілліса розповіла про реакцію дочки на недугу батька.

Вас також можуть зацікавити новини: