Адвокат запевняє, що Єфремов хотів допомогти другу з України / ua.depositphotos.com

Названа причина, через яку російський актор Михайло Єфремов сів за кермо в нетверезому стані.

Її назвав адвокат Єфремова Ельман Пашаєв, пише "Собеседник".

"Зараз багато Єфремова засуджують, але ніхто не хоче зрозуміти, чому він п'яним сів за кермо. Насправді йому того вечора подзвонив друг, який знаходиться зараз в Україні. До речі, це відома людина, і ви її напевно знаєте. Так от, він повідомив Єфремову, що його мати і дружина потрапили в лікарню і знаходяться в дуже важкому стані. Оскільки кордони з Україною зараз закриті, друг попросив Михайла поїхати в клініку і допомогти, чим зможе. А в той день якраз було православне свято (7 червня була Трійця, ДТП сталася 8-го, - УНІАН)", - пояснив адвокат.

Відео дня

Читайте такожВинуватця смертельної ДТП Єфремова визнали осудним

За його словами, актор "випив, але сів за кермо, щоб виручити друга".

"Запевняю вас, це дуже сумлінна людина, він не буде якось викручуватися, щось вигадувати, щоб уникнути покарання", - додав він.

Раніше УНІАН писав, що 8 червня п'яний Михайло Єфремов за кермом джипа виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з іншою машиною. Водія цього автомобіля Сергія Захарова госпіталізували, однак у лікарні він помер.

Єфремову загрожує до 12 років позбавлення волі за частиною 4 статті 164 "Порушення правил дорожнього руху, що призвело з необережності до смерті людини, вчинене в стані сп'яніння".