Джамала з чоловіком Бекіром в Італії / фото instagram.com/jamalajaaa/

Після вильоту з "Танців з зірками" Джамала вирішила відпочити і відправилась у відпустку. Уперше за довгий час вона полетіла за кордон не з синами, а з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим.

Для романтичної поїздки пара обрала Італію. За словами співачки, вони з чоловіком "тицьнули пальцем, куди можна швидко полетіти прямим рейсом" й натрапили на Неаполь – місто-мільйонник в Італії.

Читайте такожДжамала, Павленко, Педан і Руслана: хто із зірок був відмінником, а хто - трієчником

Відео дня

"Нарешті вдвох. Не питайте чому саме Неаполь. Купили перший прямий переліт, який побачили", – поділилась Джамала в Instagram.

В Італію зіркове подружжя прилетіло ввечері, тому встигло побачити не так багато. Вони скуштували страви місцевої кухні, замовивши піцу на вечерю, і прогулялись старим центром.

Вечеря Джамали і її чоловіка в Італії / фото instagram.com/jamalajaaa/

Для виходу Джамала обрала стильний чорно-білий look – шани палаццо, короткий топ і подовжений жакет з принтом "гусяча лапка". Вона завершила образ масивними сережками, кільцями і трендовою підвіскою на шиї, а волосся залишила розпущеним.

Джамала також попросила підписників підказати їй цікаві місця і хороші ресторани в Неаполі.

Джамала з чоловіком в Італії / фото instagram.com/jamalajaaa/

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кліпи Джамали зникли з її YouTube-каналу. Поки не зрозуміло - вони приховані або зовсім видалені. Наразі Джамала намагається відновити доступ до свого YouTube-каналу.

Вас також можуть зацікавити новини