Сама співачка, судячи з усього, дуже задоволена результатом / скріншот

Відома співачка і актриса Дженніфер Лопес кардинально змінила імідж. Зірка зважилася на нову зачіску.

На своїй сторінці в Instagram Лопес вже похвалилася результатами. Вона зробила собі густий чубчик. Крім цього, співачці обстригли пасма біля обличчя. 

Джей Ло кардинально змінила імідж / скріншот

Також співачка змінила колір волосся. Раніше вона тонувалася в один відтінок, зрідка роблячи його світлішим або темнішим. А нині Джей Ло зробили модне фарбування з ефектом волосся, яке ніби вигоріло на сонці.

Відео дня
Нова зачіска Джей Ло / скріншот

Сама співачка, судячи з усього, дуже задоволена результатом. Стрижка візуально подовжує її обличчя і робить вилиці більш "гострими". Крім цього, новий колір волосся вдало підкреслює засмаглу шкіру зірки. 

Реакція шанувальників

Користувачі мережі прийшли в захват від нового іміджу Лопес. Вони пишуть, що співачка стала мати молодий вигляд. Також фанати відзначили, що Бену Аффлеку дуже пощастило, адже він "вкрав серце" неймовірної жінки.

  • "Боже мій! Бен щасливчик! Чудова Джен"
  • "Джей нині на 17 років молодша, ви красуня!"
  • "Найкраще перетворення, яке я бачила, тепер хочу собі таку ж зачіску".

Джей Ло і Бен Аффлек - останні новини

Зіркова пара рідко ділиться подробицями особистого життя. Однак іноді вони публікують спільні фото і разом з'являються на публіці. Нещодавно Аффлек розкрив секрет ідеальної фігури Джей Ло. Він розповів, що співачка не сидить на дієті, проте вона багато часу приділяє тренуванням у спортивному залі.

Але на початку травня фанатам довелося перейматися, з'явилися чутки про те, що Лопес і Аффлек на межі розставання. Олії у вогонь підлила їхня публічна сварка, яку зняли на відео.

Вас також можуть зацікавити новини: