Джей Ло регулярно займається спортом / фото REUTERS

Чоловік знаменитої співачки Джей Ло і голлівудський актор Бен Аффлек розкрив секрет ідеального зовнішнього вигляду своєї дружини. Він розповів, що співачка не сидить на дієті, проте вона багато часу приділяє тренуванням у спортивній залі.

"Дозволь мені сказати тобі щось, що тебе засмутить. Дженніфер їсть все, що забажає. Все, що їй заманеться. Вона їсть печиво, морозиво, все. Вона тренується", - сказав актор на шоу The Drew Barrymore Show.

Він додав, що Лопес має приголомшливий вигляд. Більш того, він назвав її найрозкішнішою жінкою в світі, яка в 53 роки має вигляд на 20 років.

Відео дня

"Я теж тренуюся, але не маю вигляд двадцятирічного, ну ви розумієте, що я маю на увазі, з ідеальною шкірою і все таке. А вона - так", - додав Аффлек.

Стосунки Джей Ло та Бена Аффлека

У 2002 році вони оголосили про заручини, проте весіллю не судилося відбутися. Пара розлучилася і кожен знайшов собі нових партнерів. При цьому через майже 20 років вони знову зустрілися і усвідомили, що не можуть жити одне без одного.

Вже в 2021 році стало відомо, що вони знову планують одружитися. І цього разу вони таки узаконили свої стосунки. Весілля відбулося в Лас-Вегасі.

Нещодавно вони зробили парні татуювання.

Вас також можуть зацікавити новини: