Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе / скріншот Instagram

Російська співачка Альбіна Джанабаєва на своїй сторінці в Instagram опублікувала новий пост, який супроводила фотографією зі своїм чоловіком Валерієм Меладзе.

До знімка вона додала неоднозначний текст:

"Привіт, дорогі. Як ви? Давайте разом виберемо підпис до фото: а) їдемо за продуктами; б) їдемо розлучатися; в) їдемо в пологовий будинок; г) їдемо в сусіднє село на дискотеку".

Відео дня

Варто відзначити, що раніше ходили чутки про те, що у стосунках Меладзе і Джанабаєвої криза. Наприклад, російський продюсер Леонід Дзюник розповідав, що Валерій хоче піти з сім'ї, однак дружина його не відпускає.

Він говорив про те, що Джанабаєва не хоче розлучатися, щоб не втратити добробут, який їй дав Меладзе.

"Джанабаєва - хто вона така? У неї сольна кар'єра чи кліпи? Просто колишня солістка "ВІА Гри". І тільки за рахунок Валерія тримається в цьому житті", - додав продюсер.

До речі, Меладзе та Джанабаєва одружені з 2014 року, хоча до офіційного шлюбу вже багато років перебували у стосунках. Вони мають троє спільних дітей. Також Валерій має спадкоємців від попереднього шлюбу.

Нагадаємо, раніше стало відомо про розлучення Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе. Вони не стали називати причину, але співачка уточнила, що це сталося ще в 2022 році.

Вас також можуть зацікавити новини: