Олег Винник / instagram.com/olegg.vynnyk

Олег Винник раніше був мегапопулярним артистом в Україні, проте після 24 лютого 2022 року довіра українців до нього похитнулася. Подейкують, що він поїхав до Німеччини на лікування, де багато років живе його єдиний син.

Як повідомляє "Обозреватель", хлопець на ім'я Юліан живе в Північній Німеччині, професійно займається плаванням і вчиться в університеті. З 2016 року він тренується в басейні спортивного клубу Шарлоттенбург, де було зроблено фото з його мамою - співачкою Таюне. 

До слова, Виннику і Таюне вже давно приписують роман і навіть офіційний шлюб, хоча самі артисти ніяк не коментують свої стосунки. В одному з інтерв'ю Винник проговорився, що у нього є дружина і син, але говорити про них він не хоче, бо переконаний, що особисте має залишатися особистим.

Відео дня
Таюне з сином Юліаном / скріншот

Можливо, саме з цієї причини єдиного спадкоємця артиста ніхто ніколи не бачив. Хлопчик не приїжджав в Україну навіть тоді, коли його батько був на піку популярності. Швидше за все, Винник боїться, що його дитину впізнають.

Зараз Юліану 19 років. Він бере участь в Олімпіадах і займає призові місця. А ось йти стопами батька він не захотів.

Варто відзначити, що Олег Винник тримає своє життя за сімома замками. Відомо лише те, що він народився в Черкаській області. Будувати кар'єру вирішив у Німеччині, де спочатку був актором театру.

У 2006 році він повернувся в Україну. Пісня "А мне хорошо с тобою" стала хітовою, тому Винника почали запрошувати на різні концерти.

У 2013 році він втратив батька, а ще через п'ять років - маму. 

Нагадаємо, Слава Дьомін розповів про хворобу Олега Винника.

Вас також можуть зацікавити новини: