Олег Винник перебуває в Німеччині / фото УНІАН, Вальдемар Горлушко

Український телеведучий Слава Дьомін припустив, що після зникнення співака Олега Винника на його місце в шоу-бізнесі можуть прийти нові люди. 

"Олег Винник пропав максимально. На його місце, напевно, прийдуть інші артисти, і закриють цей гештальт. Деякі люди з його команди вже не працюють з ним, тому що немає як працювати, немає артиста як такого. На жаль, не можу сказати, що я знаю про стан Олега Винника. Не маю на це морального права", - сказав Дьомін в інтерв'ю "Зірковому".

Він додав, що за останній рік шоу-бізнес дуже змінився, з'явилося багато нових артистів. За словами Дьоміна, дуже важливо перестати слухати російських артистів і не повернутися до цього після нашої перемоги.

Відео дня

Що сталося з Олегом Винником

24 лютого Олег Винник зник з радарів. Він не веде соціальні мережі і не виходить на зв'язок з шанувальниками. Також він не виступає на благодійних концертах.

Люди, наближені до артиста, кажуть, що він перебуває в Німеччині на лікуванні. Однак, за їхніми словами, він допомагає українській армії.

Крім того, у команді Олега Винника розповіли про його стан. Виявляється, він не може стояти на сцені. Він повернеться, коли йому стане краще.

Вас також можуть зацікавити новини: