Емеральд з колишнім чоловіком / фото instagram.com/emerald.evgenia

Колишня військова Євгенія Емеральд висловилася про те, що її близькі люди не знаходять собі місця через її життєві перипетії.

Нещодавно у проекті ЖВЛ Емеральд заявила, що її мама дуже важко сприймає конфлікти, спровоковані екс-чоловіком Євгеном Стипанюком. Жінка має надію, що її мама не боятиметься і не проливатиме сліз.

Також Євгенія постійно розповідає мамі, що дуже прагне добитися справедливості.

Поліцейська в декреті додала, що опісля розлучення з колишнім чоловіком Стипанюком мама вирішила переїхати до неї, щоб допомогти виховувати внуків.

Емеральд акцентувала увагу на тому, що зі старшою донькою доводиться багато спілкуватися та все пояснювати. А маленька семимісячна донька Афіна дуже відчуває переживання мами. І лише нещодавно дитина почала нормально спати та їсти.

Раніше Євгенія Емеральд ділилася інформацією про те, що її намагалися позбавити життя. У всіх бідах та конфліктах жінка звинувачує свого колишнього чоловіка Стипанюка. Цікаво, що жінка помітила, що її чоловік повністю хотів контролювати життя дружини.

Тому Емеральд вирішила "достукатися" до екс-нардепа Олега Ляшка, у якого охоронцем працював Стипанюк. Вона попросила Ляшка якось вплинути на проблему. Проте він наголосив, що для нього пріоритет - перемога України, а всі ганебні звинувачення жінки мають брехливий характер.

Нагадаємо, раніше Євгенія Емеральд в інтерв'ю УНІАН публічно розповіла про непрості стосунки з екс-чоловіком, військовим Євгеном Стипанюком.

Вас також можуть зацікавити новини: