Ірина Білик та Аслан Ахмадов / instagram.com/bilyk_iryna

2021 рік був наповнений безліччю радісних подій і не тільки. Деякі відомі пари прийняли рішення про розлучення. Правильно це чи ні - покаже час.

Ірина Білик

Співачка Ірина Білик не так давно заявила про розлучення з фотографом Асланом Ахмадовим. Їх кохання не витримало відстані, тому вони вирішили розлучитися. При цьому у них росте син Табриз від сурогатної матері. До слова, сама Ірина не проти ще раз вийти заміж.

Ірина Білик та Аслан Ахмадов / instagram.com/bilyk_iryna

Дзідзьо

Розлучення артистів Дзідзьо і Славії було воістину скандальним. Співачка неодноразово говорила, що дізналася про таке рішення чоловіка зі ЗМІ. Також ходили чутки, що причиною розлучення могла стати співачка Оля Цибульська, з якою Дзідзьо добре спілкується і навіть фліртує. Пізніше з'ясувалося, що артист не зраджував своїй дружині. Більш того, після розлучення він вчинив благородно і залишив Славії частину нерухомості, в тому числі розкішну квартиру на березі річки.

Відео дня
Дзідзьо і Славія / instagram.com/slavia_official

Святослав Вакарчук

Співак Святослав Вакарчук розлучився з дружиною після 20 років шлюбу. Ймовірно, артист зраджував Лялі Фонарьовій, бо незабаром після розлучення стало відомо, що у нього народився первісток. Варто відзначити, що артист не називає імені своєї нової обраниці. За даними ЗМІ, сина Івана співакові могла народити 39-річна Євгенія Яцута, яка була виконавчим продюсером кліпу "В небо жене".

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова / 24tv.ua

Позитив

Екс-учасник гурту "Время и Стекло", а нині один з учасників гурту MOZGI Олексій Завгородній ошелешив новиною про розлучення з найкращою подругою Насті Каменських - Ганною Андрійчук. За словами артиста, це було їх обопільне рішення і він ні про що не шкодує. Зараз екс-закохані продовжують спілкуватися, адже у них багато спільних знайомих. 

Пара була разом 13 років / instagram.com/annchuk

Слава Дьомін

Телеведучий Слава Дьомін розлучився з Ксенією Мішиною після 13 років шлюбу. Попри таке рішення, вони продовжують спілкуватися, разом виховують сина і навіть подорожують. Як каже сам Дьомін, з екс-дружиною він залишився в хороших дружніх відносинах.

Після розлучення Слава і Ксенія спілкуються / facebook.com/slavademin

Раніше УНІАН назвав 5 знаменитостей, які несподівано розорилися.

Вас також можуть зацікавити новини: