Галкін висміяв Кіркорова / колаж з фото

Російський комік Максим Галкін, який підтримав Україну, на черговому сольному концерті висміяв путініста Філіпа Кіркорова. Прямо зі сцени він сказав:

"Чим більше наша держава бореться з гомосексуальністю на сцені, тим більше в гейство вдаряється Філіп. Мені іноді здається, що він зрозумів, що політичний притулок йому Європа точно не надасть і він сподівається на сексуальний".

Зазначимо, Філіп Кіркоров всіляко підтримує злочинний режим Кремля. Артист неодноразово відвідував окупантів, які прийшли на українську землю вбивати мирне населення.

Однак при зустрічі з українцями за кордоном він не був такий красномовний. Щоразу Кіркоров намагався втекти від питань про повномасштабне вторгнення.

Позиція Максима Галкіна щодо війни в Україні

На початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Галкін з родиною переїхав до Ізраїлю. Він відкрито засудив велику війну і неодноразово висміював владу Кремля. 

За це його визнали "іноагентом". Довгий час шоумен хвалився цим почесним званням, проте зовсім недавно звернувся до суду з проханням зняти з себе цей статус. Відомо, що йому відмовили

Вас також можуть зацікавити новини: