Варварук розповів, що назвав сина Хайпом / скриншот

Оновлено: як виявилося, Варварук вирішив хайпонути навіть на цьому. Він вже розпопів, що показував фейкове свідотцтво. Насправді ж блогер назвав сина Марком.

24-річний український блогер Дмитро Варварук обурив мережу. Він дав своєму маленькому сину дивне ім'я. Користувачі лютують, вони називають блогера жахливим батьком.

На своїй сторінці в Instagram Варварук розповів, що назвав сина Хайпом. Він навіть показав свідоцтво про народження дитини, де вказано дивне ім'я.

Відео дня

"Ще на початку ми з Яною домовились, що ім'я обираю я. Хоч вона не погоджувалась зі мною, слово було сказано. Ви думали, що я жартую? Можете побачити самі у свідоцтві написано: Варварук Хайп Дмитрович, а значить і в паспорті так буде! Хоча називати ми його будемо по іншому", - написав блогер. 

Український блогер дав своїй дитині дивне ім'я / скриншот

Користувачі не розуміють, навіщо Варварук дав сину саме таке ім'я. Вони пишуть, що блогер сильно загрався та вже не розуміє, де можна жартувати, а де потрібно бути серйозним.

Що пишуть коментатори:

  • "Можна було собаку завести, для цього необов'язково було народжувати дитину"
  • "Це вже занадто"
  • "Як дитині жити з цим іменем?"
  • "Шкода,що дитина стала жертвою блогерства"
  • "Дурість і тупість, не знущайтесь з дитини, бо колись та дитина виросте і піде до школи з тим іменем, пожалійте хлопчика. Ганьба таким батькам,якщо то дійсно правда!"

Хто такий Варварук

Дмитро Варварук - блогер з Івана-Франківська, який називає себе "Королем хайпу". Він знімає пароді на популярні пісні. Декілька років тому Варварук зробив кліп разом з блогеркою Юлією Вербою. Їхня версія пісні "Валентинка" зібрала понад 27 мільйонів переглядів.

Вас також можуть зацікавити новини: