Лепса застукали п'яним у барі / instagram.com/gvleps

Одіозний співак-путініст Григорій Лепс засвітився в барі в компанії своєї не менш відомої колеги - співачки Слави. Фотографії публікують росЗМІ.

На знімку видно, що Лепс ледве стоїть на ногах. Очевидно, він знову перебрав з алкоголем, що підтверджують колір і вираз його обличчя. Слава, яка днями оголосила про розставання зі своїм 70-річним чоловіком-мільйонером, мабуть, вирішила не втрачати ні хвилини - на фото вона позує у вечірній бордовій сукні, обіймаючи Григорія Лепса. 

"Гірко!" - коротко підписали знімок пропагандисти. 

Відео дня
Лепс зі Славою / t.me

Скандали з Григорієм Лепсом

Останнім часом автор хіта "Я уеду жить Лондон" неодноразово ставав героєм світських хронік, проте на цьому він вирішив не зупинятися, і потрапив в кримінальну хроніку. Все через бійку біля одного з пітерських барів, винуватцем якої став сам виконавець. РосЗМІ пишуть, що Лепс вдарив 39-річного Дмитра після того, як той відмовився грати з ним в нарди на гроші. Потерпілий звернувся в поліцію, проте пізніше справу закрили. Подейкують, багатий артист вирішив все мирним шляхом. 

Днями раніше глядачі стали свідками нервового зриву музиканта. Прямо на своєму концерті, стоячи на сцені, він кинув на підлогу мікрофон і пішов за лаштунки. Це сталося під час виконання пісні. Причину такої поведінки путініста ніхто не зрозумів.

Вас також можуть зацікавити новини: