Влад Никитюк / instagram.com/niki_vlad

Більшість українських акторів неодноразово розповідали про те, що режисери більше віддавали перевагу російським акторам, які приїжджали заробляти в Україну. Однак після 24 лютого 2022 року вони створили петицію, згідно якої вимагають заборонити російських колегам зніматися в українському кіно.

Відомий актор Влад Никитюк виразив сподівання, що росіяни більше ніколи не приїдуть в Україну. Як він сказав в інтерв'ю УНІАН, вони просто побояться це зробити.

"Я думаю, вони (росіяни, - УНІАН) не приїдуть, бо повірте мені, розбити їм кабіни хочу не тільки я. Вони просто побояться. До того ж є ціла акторська комуна, в якій ми робимо усе, щоб у майбутньому їхні приїзди до нас були надважкими, а краще неможливими. Наприклад, ми подали петицію до президента про заборону творчої діяльності російських діячів культури на території України. Вона зібрала достатню кількість підписів, а це означає, що нас підтримують", - сказав Никитюк.

Відео дня

Він додав, що петиція - це сигнал до верхівок влади, що терпіти подібних речей, які були до війни, зараз ніхто не збирається. Однак, за його словами, божевільних людей, які працюють на наших телеканалах, вистачає.

"Я не здивуюся, коли ці люди запросять акторів-росіян до нас на зйомки під час війни… Але я впевнений, їм тут життя не буде, а канали понесуть тільки збитки. Не вигідно. Якщо хтось з наших почне знімати їх, він зробить собі хрест на житті в Україні", - сказав Никитюк.

Чим відомий Влад Никитюк

Влад Никитюк - 30-річний український актор театру і кіно. Він отримав популярність після зйомок у серіалі "Райське місце". Його почали кликати на головні ролі у серіалах. Нікітюк зіграв у "Рись", "Спадкоємиці мимоволі", "Се ли ві", "Формулі щастя", "Трикутнику долі" та інших серіалах.

Нагадаємо, Лорак спробувала всидіти на двох стільцях, але тільки розгнівала українців.

Вас також можуть зацікавити новини: