Топольський перейшов на російську мову / Фото - instagram.com

 Головний герой романтичного реаліті "Холостяк" Алекс Топольський перейшов на російську та назвав її "рідною" мовою.

Про своє рішення щодо переходу на російську мову Топольський оголосив в Instagram Stories.

 "Мені в цілому зручніше так, я себе почуваю вільніше, коли висловлюю та формулюю свої думки російською мовою. Адже я більшу частину свого життя говорив російською. Як би я не любив українську мову, доносити свої думки нею дуже важко",  – сказав  Топольський.

Екс-"холостяк" заявив, що своїми  враженнями  про фільм "Барбі" він хоче ділитися саме російською. До речі, стрічка йому не сподобалася. Сценарій він назвав тупим.

"Як би я не любив свою країну, яким би патріотом себе не вважав, висловлювати свої думки мені треба рідною мовою (російською – УНІАН), якою я розмовляв 22 роки", – заявив Алекс. 

 Топольський також додав, що "почувається більш розкутим", коли розмовляє російською.

 

У коментарях українці залишили Топольському, який перейшов на українську після повномасштабного вторгнення та запевняв, що допомагає рідній країні, багато гнівних коментарів. Втім, частину з них Топольський видалив, а на частину відповів агресивно.

'Холостяк' Топольський перейшов на російську та назвав її 'рідною' мовою
'Холостяк' Топольський перейшов на російську та назвав її 'рідною' мовою
'Холостяк' Топольський перейшов на російську та назвав її 'рідною' мовою
Коментарі українців / скриншот

На тлі хейту Топольський опублікував фото, яке прокоментував російською "Любіть один одного". Гнівні коментарі під цим дописом оперативно видаляються.

Топольський відповів на хейт / скриншот

Хто такий Алекс Топольський

Олександр Топольський народився у Львові, а потім переїхав у США. Він став головним героєм найскандальнішого сезону шоу "Холостяк", у фіналі якого обрав Катю Лозовицьку.

Незабаром Топольський заявив, що розлучився з нею, тому що всі його думки були зайняті фіналісткою Сашею Мудрою. Як з'ясувалося пізніше, Топольський намагався повернути Катю, але дівчина йому відмовила.

На початку великої війни він поїхав на Балі, а потім у Бангкок. Він розповідає про своє життя та бізнес. Через різні погляди на життя та стосунки з людьми з ним перестав спілкуватися його кум, ведучий Слава Дьомін.

Вас також можуть зацікавити новини: