За словами Алекса, нині в нього є дівчина, якій він дарує квіти / фото instagram.com

Головний герой 12-го сезону шоу "Холостяк" Алекс Топольський прокоментував слова переможниці реаліті Каті Лозовицької. У відповідь на звинувачення він познущався з дівчини та заявив, що вона не може відпустити минуле.

У Stories Топольського спитали, чи бачив він інтерв'ю Лозовицької. Алекс розповів, що знає про звинувачення у брехні. Він вирішив відповісти із сарказмом.

"Я справді не подарував їй квіти, бо бачив і відчував, що вона отримала своє. А саме підписників та популярність, за якою вона прийшла на шоу. Втім, навіть її тато це підтверджував в одному з епізодів шоу. Я справді забув свій гаманець одного разу і їй довелося заплатити за мою каву - я негідник. Я не приділяв їй уваги і турботи, тому що для неї це все гра", - написав Топольський.

"Холостяк" Топольський познущався з Каті Лозовицької / скриншоти

Окрім цього, Алекс записав відео. У ньому він звернувся до Каті та заявив, що їй потрібно відпустити їхні стосунки.

"В інтерв'ю я бачив ненависть, образу та приховану агресію. Тобі складно відпустити, відпусти... Ти молода, красива, розумна дівчина. Живи своїм життям, радій від свого життя. Відпусти... Ти єдина, хто застряг у минулому. Я тебе вітаю, ти виграла. А тепер просто відпусти", - заявив "Холостяк".

Також Топольський зазначив, що нині у нього є дівчина, якій він дарує квіти. За словами Алекса, він бажає Каті щастя та того, щоб вона теж знайшла своє кохання.

Нагадаємо, раніше Катя розкрила підлий обман Топольського. Вона розповіла, що Алекс виявився зовсім не тією людиною, якою він себе намагався показати.

Вас також можуть зацікавити новини: