Богдан Беспалов / instagram.com/bespalovmusic

Український блогер Богдан Беспалов поділився своєю думкою щодо вимог суспільства від жінок. Він заявив, що жінка повинна чинити тільки так, як комфортно їй самій.

А всі стереотипи щодо того, що вона повинна народити дитину, створити комфорт в сім'ї, жити для чоловіка і задовольняти очікування, свідчать тільки про те, що "в голові багатьох людей дрімучий ліс".

"Це йоб*ний совок, який потрібно агресивно викорінювати. Жінка нікому нічого не винна, жінка повинна думати про своє щастя, професію, реалізацію, можливості вчитися на кого-завгодно, виходити заміж, коли вона готова, а не тому що так треба, або взагалі не виходити заміж. Жінка сама визначає з ким проводити свій час, і мати багато партнерів – це нормально. Це її життєвий досвід. Дратує чути від чоловіків - якщо у неї багато мужиків, вона повія. Це ви хлопці - повії, тому що пхаєте без перебору", - написав Беспалов у своєму Telegram-каналі.

Відео дня

Він додав, що жінка не повинна бути ніжною, жіночною або ще якоюсь. За його словами, вона повинна бути такою, якою їй зручно бути.

"Жінки - це сила. І часто буває, коли він без неї нічого б в житті не досяг. Поважайте жінку і залиште її в спокої. Ось що я думаю. І ті, хто мене звинувачують: якщо ти за аборти, ти проти Бога, - йдіть на х*й. Зустрінемося в пеклі під пісні Могилевської. У мене все", - підсумував блогер.

Нагадаємо, раніше Богдан Беспалов видав таємницю Потапа і Насті Каменських.

Вас також можуть зацікавити новини: