Ірина Горова зізналася, що її донька живе за кордоном / Скріншот Instagram

Відома українська продюсерка Ірина Горова розсекретила, де перебувають зараз її син Олексій та донька Наталія. Вона поділилася подробицями особистого життя дівчини.

Як відомо, Наталію Ірина народила у першому шлюбі з музикантом Юрієм Горовим. Нині дівчині 26 років. Пізніше продюсерка народила хлопчика Олексія, але вже у шлюбі з репером Потапом. За словами знаменитості, яка раніше розповіла про спілкування виконавця з підлітком, син наразі живе у столиці і навчається у школі.

"Син живе зі мною – в Києві. Коли має бажання та має вихідні, їздить до тата. У нас з Андрієм гарні стосунки", – поділилася Ірина в інтерв'ю OBOZ.UA.

Відео дня
Ірина Горова з сином / Скріншот Instagram

Щодо старшої доньки, то зараз дівчина проживає за кордоном. Горова розповіла, що Наталія живе у Польщі зі своїм чоловіком іноземцем. Там донька продюсерка будує свою кар'єру маркетолога і працює в ІТ-компанії.

"Дочка вийшла заміж, зараз перебуває у Варшаві. До цього жила в Кракові – в неї робота маркетологом в ІТ, може виконувати її з будь-якого місця проживання. Нещодавно була в Києві тиждень, приїде скоро ще на тиждень. Без чоловіка, сама приїздить. Чоловік у неї іноземець, він не ухилянт! Наталя робить все для того, щоб приїхати і побути з нами. А тепер залишила мені ще свою собачку Жоріка, за якою сумує, а я мучаюся, бо багато справ, а за ним потрібен догляд", – повідомила Ірина.

Ірина Горова з донькою / Скріншот Instagram

Наталія вийшла заміж у 2022 році. Її чоловік родом з Лівану, де і відбулося весілля. З донькою Горова бачиться нечасто. Вони можуть зустрітися, коли дівчина приїжджає в Київ, та за кордоном.

"Звичайно, ми з дочкою бачимося не тільки в Україні, я теж буваю у неї, але не так часто, як хотілося б. Хоча зрештою, вона вже доросла – 26 років. Звичайно, не може ж вона зі мною бути весь час – їй цікаво з чоловіком, будувати своє власне життя", – зазначила продюсерка.

Нагадаємо, раніше Ірина Горова висловилася про припинення роботи з Потапом.

Вас також можуть зацікавити новини: