Ірина Горова зазначила, що Потап виховує Андрія, як справжнього чоловіка / Скріншот Instagram

Відома українська продюсерка Ірина Горова відверто розповіла про спілкування сина Андрія з батьком та її колишнім чоловіком – репером Потапом. Вона відповіла, чого артист навчає 16-річного підлітка.

На своїй сторінці в Instagram продюсерка заявила, що Олексій бере активну участь у вихованні сина. Він підтримує постійний зв'язок з Андрієм. Зокрема, зірковий батько пише йому у соцмережах та телефонує. Ба більше, весь час на канікулах підліток проводить з татом.

"Він бере участь у вихованні Андрія. Вони постійно листуються, телефонують один одному. Андрій часто приїжджає на свої канікули до батька, вони грають у баскетбол", – вказала Ірина.

Відео дня
Потап з сином / Скріншот Instagram

За словами Горової, Потап – чудовий батько. Вона додала, що репер виховує сина як справжнього чоловіка. Колишній чоловік навчає хлопця правильних речей.

"Я вам скажу так, що Олексій дуже класний батько. Він Андрія дуже правильно навчає і підказує, що чоловік повинен робити у своєму дорослішанні", – розповіла продюсерка.

Зазначимо, що зіркове подружжя прожило у шлюбі 15 років. Однак згодом вони розійшлися. Розлучення пара приховувала 2 роки. Горова також виховує старшу доньку Наталію, яку народила у першому шлюбі з музикантом Юрієм Горовим.

Нагадаємо, раніше Ірина Горова зізналася, чи вільне її серце та розкрила подробиці свого особистого життя.

Вас також можуть зацікавити новини: