Тіна Канделакі відкрито підтримує агресію РФ 

Скандальна російська ведуча Тіна Канделакі вже стала легендою росТБ і зіркою пропаганди Кремля. Однак вона неохоче згадує про те, хто ж зробив її відомою і як вона зі страшка з вусиками стала жінкою, якій приписують романи з багатьма політиками, такими як Путін та Кадиров.

У новому сюжеті "Грошей" розбиралися, як Канделакі зрадила своїй батьківщині і зуміла прославитися. Без протекції не обійшлося.

Грузинка народилася в Тбілісі, її мама була лікарем, а тато - директором овочебази. Канделакі мріяла про славу з дитинства, вона марила багатством і популярністю. Спочатку вона поступила в медичний і хотіла стати пластичним хірургом, але незабаром зрозуміла, що мріє про інше. Канделакі перевелася на журфак, користуючись протекцією свого батька. Після цього її взяли на один з телеканалів Грузії, де її посилено "просували". 

Канделакі навіть не знала рідної мови, їй писали тексти грузинською з транскрипцією на російській. Потім вона подалася до Москви, де зустрілася з актором Стасом Садальським. Він згадує, що спочатку Канделакі була страшком з вусиками, але йому вдалося перетворити її на зірку росТБ. Дивно, але їй не приписували роман з Садальським, проте знайшлися більш відомі чоловіки, з якими "світилася" Канделакі.

Так, вона прикидалася розумною і користувалася владою своїх покровителів, при цьому не забувала заводити нові знайомства. Садальський познайомив Канделакі з бізнесменом Андрієм Кондрахіним. Вона прожила з ним 12 років, постійно йому зраджувала, а потім і зовсім кинула чоловіка, коли у того почалися проблеми.

"Грузинський метелик" легко зраджує людям і забуває про те, хто їй допомагав. Більш того, заради грошей Канделакі навіть зрадила свою батьківщину. У 2008 році, коли РФ бомбила Грузію, вона стала на бік країни-агресорки і постійно просувала російську пропаганду. 

У "послужному списку" Канделакі чимало романів. Вона крутила інтрижки з мільярдером Сулейманом Керімовим, футболістом Артемом Мілевським, соратником Януковича Сергієм Курським. Крім цього, Канделакі приписують роман навіть з Рамзаном Кадировим. Вона намагалася спокусити і Путіна, але їй не допомогло навіть глибоке декольте. 

Канделакі спритно бреше і вміло видирається з брудних скандалів. Їй вдається "заминати" навіть найнеприємніші історії. Легенда російської пропаганди зуміла розбагатіти, обзавестися елітною нерухомістю і отримати чимало високих посад. Канделакі не приховує, що любить гроші і вдало продає своє ім'я. Вона пишається цим і не вважає, що це ганебно. 

Війну РФ проти України Канделакі виправдала досить невимушено, як і вторгнення країни-агресорки до Грузії. Нині, майже за рік після повномасштабного вторгнення в Україну, вона активно просуває російські фейки про "біолабораторії" в нашій країні. Канделакі йде за добре відомим сценарієм, написаним машиною пропаганди Кремля. 

Говорячи про РФ, Канделакі завжди намагається прославляти країну-агресорку і приписує їй чимало фейкових заслуг.  Складно уявити, що колись Канделакі була зіркою і в Україні. Шоу "Найрозумніший" було вельми популярним, проте учасники проекту не поділяють пропагандистських поглядів зрадниці. Вони навіть писали Канделакі відкритого листа, де посилали її "слідом за російським військовим кораблем". 

"Дорогі "розумники", я свій вибір зробила", - відповідала зрадниця на відкритий лист. 

Канделакі продовжує підтримувати Путіна попри всі санкції, які зачіпають не тільки її, але і її дітей. Втім, мрії зрадниці про "велику РФ" руйнуються, адже кривавий диктатор зазнає поразок на фронті і вже близький до повного провалу. 

Раніше ЗМІ розповіли, як Тіна Канделакі поплатилася за свою позицію у війні проти України.

Вас також можуть зацікавити новини: