Мама співачки померла у 2022 році / Скріншот Instagram

Народний артист України Юрій Рибчинський розповів про трагедію, яка сталася в родині грузинської співачки Тамари Гвердцителі. За його словами, мама знаменитості жила в Одесі, коли почалося повномасштабне російське вторгнення.

Відомо, що співачка два роки мовчала про напад Росії на Україну, але після смерті своєї мами вона навідріз відмовилася виконувати свої пісні російською мовою і назавжди зреклася всього російського.

"Мама - одеситка. Усе життя мама і Тамара були нерозлучні. Вона для неї була як права рука. Вони звикли разом бути. А мама дуже хороша жінка. Коли почалася війна і почалося бомбардування Одеси, вона покликала Тамару і сказала: "Мою Одесу-маму (обстрілюють, - УНІАН). Ми прощаємося з Росією". І незважаючи на те, що там і статки, і квартира, вони (виїхали звідти, - УНІАН). Вони понад 10 років прожили в Москві, але повернулися в Грузію", - розповів Юрій Рибчинський на телеканалі "Дім".

Тамара Гвердцителі / Скриншот Instagram

Він додав, що мама Тамари Гвердцителі незабаром померла. Жінка багато переживала через ситуацію в Україні, тому її серце не витримало. Артистка ж, своєю чергою, звинувачує саме диктатора Володимира Путіна у смерті своєї найближчої людини.

"Мама так переживала, що вона померла. Тому Тамара каже: "Це Путін убив мою маму", - згадує чоловік.

Він додав, що грузинська зірка так і не змогла пробачити смерть мами, якої не стало 2022 року.

"Для неї це трагедія. Справжня. Найбільша трагедія", - зазначив Рибчинський.

Нагадаємо, Тамара Гвердцителі виїхала з Росії після початку повномасштабного вторгнення і скасувала всі заплановані концерти.

Вас також можуть зацікавити новини: