Відома українська ведуча розповіла, як освідчилася своєму чоловікові-військовому

Відома українська радіоведуча Соня Сотник розповіла, що сама освідчилася своєму обранцеві Михайлу, який пішов добровольцем на фронт ще 2014 року.

За її словами, він потрапив до госпіталю, у реанімацію, а туди пускали тільки дружин. Тому вона запропонувала чоловікові розписатися, щоб у неї була можливість його відвідувати.

"Михайло потрапив до госпіталю і я зрозуміла, що нам потрібно розписуватися, бо тоді узгодили, що чоловіки і дружини можуть потрапляти в реанімацію. І кажу йому: "Треба одружитися, бо раптом що, а я ніхто і звуть мене ніяк. І він примчав і ми розписалися за добу, швиденьк.о І він помчав назад на фронт", - розповіла знаменитість в інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці".

Також Соня Сотник розповіла про те, як зародилися її стосунки з чоловіком. Це сталося 2016 року після низки благодійних концертів.

Після одного з них вони зайшли в бар із друзями. Там у них розгорілася дискусія, під час якої Соня і Михайло навіть посварилися. Однак пара помирилася і почала будувати стосунки.

Відомо, що в Михайла є діти від попереднього шлюбу. За словами Соні, він їх обожнює. Спільних дітей у них немає.

Нагадаємо, раніше Віталій Козловський розповів, чому йому довелося кинути дружину і сина.

Вас також можуть зацікавити новини: