Світлана Лобода / instagram.com/lobodaofficial

Українська співачка Світлана Лобода поділилася з шанувальниками новою фотографією, на якій позувала зі своєю старшою дочкою Євангеліною.

Знаменитість постала перед камерою в джинсах і кроп-топі, а Єва позувала в джинсах і білому світшоті з малюнком. 

Зараз дівчинці 12 років. Помітно, що вона любить стильно одягатися, робити манікюр і різні зачіски. На фотографії і Лобода, і її дочка мило посміхаються, що додає знімку тільки позитиву.

Відео дня
Світлана Лобода з дочкою Євою / instagram.com/lobodaofficial

"Донечко! Досі не можу повірити, що ти вже така доросла. Я пишаюся тим, якою людиною ти ростеш - мудрою не по роках, тонкою і глибокою. Я хочу, щоб життя було для тебе колесом чудес, щоб на кожному етапі ти відчувала любов і підтримку, щоб кожен день був наповнений найяскравішими враженнями, а найсміливіші мрії збувалися. А я буду поруч і зроблю все, щоб твій шлях був легким і моя любов дарувала тобі силу і впевненість. З днем народження, моя Єво! У тебе попереду найкраще з життів", - підписала фото співачка.

Діти Світлани Лободи

У 2011 році Світлана Лобода народила дочку Єву від танцюриста Андрія Царя. Однак через кілька років після появи дитини на світ стало відомо, що вони розлучилися.

Відтоді Лобода приховує своє особисте життя. Невідомо і те, від кого вона народила молодшу дочку Тільду. Подейкували, що батьком дитини міг бути соліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн, проте він не підтвердив і не спростував ці чутки.

Зараз відомо, що Лобода перебуває у стосунках з впливовим чоловіком. Однак його імені вона не називає.

Нагадаємо, раніше Лобода зачитала реп українською мовою і здивувала зверненням до окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: