Співачка відреагувала на чутки про насилля / фото інстаграм Камалії

Днями фото української співачки Камалії з понівеченим обличчям спантеличили мережу. Прихильники почали бити на сполох та писати свої припущення причини такого зовнішнього вигляду виконавиці.

Дві світлини, які оприлюднив Telegram-каналі "Джокер", одразу почали обговорювати українці. На них 46-річна жінка зображена у синцях, крові та з гематомою на обличчі.

Фото Telegram-каналі "Джокер"

Прихильники припускають, що Камалія могла стати жертвою домашнього насилля, але вирішила про це не говорити. До слова, її манікюр такий самий, як на останніх публікаціях в мережі, тому вони вважають, що інцидент міг трапитися зовсім нещодавно. 

Фото Telegram-каналі "Джокер" 

Проте інші фани запевняють, що бачили співачку на концерті 11 квітня. Тоді на її обличчі не було жодних слідів побиття. Тому це можуть бути фейкові світлини.

Реакція Камалії 

Сама ж Камалія вирішила вийти на зв'язок та прокоментувала ці резонансі фото. У прямому ефірі в TikTok вона відповіла так: 

"Я в шоці. Я не розумію, що це коїться? Так що я вийшла в ефір, щоб показати всім, що я жива, здорова і все зі мною гаразд. Дітки зі мною, все добре, нічого не трапилося".

Що ж насправді сталося – поки що невідомо.

До речі, у квітні 2023 року Камалія неочікувано заявила про розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Пара була разом 20 років, проте не називала причину розірвання шлюбу. Згодом екс-подружжя бачили разом на деяких заходах і вони говорили, що залишилися у гарних стосунках, заради двох спільних доньок Арабелла та Мірабелла.

Нагадаємо, раніше Камалія вперше розповіла про серйозну хворобу.

Вас також можуть зацікавити новини: