Каменських вийшла на зв'язок після довгої паузи / скріншот

Українська співачка Настя Каменських, яка довгий час зберігала мовчання, зараз вийшла на зв'язок. Артистка повідомила, що з нею все добре.

Зараз вона намагається вливатися в робочий графік, готується до масштабного туру "Я - Україна", а також відновлює заняття спортом. Про це вона розповіла у своєму Instagram-блозі:

"Зараз важкі часи для всіх українців. Але з часом вчимося бути ще більш стійкими. Тому я приділяю багато уваги психологічному здоров'ю зараз і намагаюся бути в режимі. Поступово починаю виходити із замкнутого стану і робити те, що вмію найкраще – творити". 

Відео дня

Повідомляється, що зі своєю концертною програмою Настя планує поїхати українськими містами. 

Каменських уточнила, що через війну у неї був пригноблений стан, проте віра в якнайшвидшу перемогу допомагає їй рухатися вперед і розвивати свою творчість. 

Скріншот Instagram-сторіз Насті

Чим Каменських займається під час війни

Співачка досить часто брала участь у благодійних заходах, а також організовувала свої концерти, щоб збирати гроші для українців. Останнім часом вона рідко з'являлася на публіці. 

Потап, який повернувся в Україну восени 2022 року, також займається благодійністю, а також несе оборону на інформаційному фронті.  

Нагадаємо, Настя Каменських розставила крапки над "і" у стосунках з Потапом.

Вас також можуть зацікавити новини: