Кардашьян зазначила, що не скаржиться, адже візуальні проблеми зі шкірою набагато краще за меланому / фото instagram моделі

Модель і блогерка Хлої Кардашьян вирішила поділитися з фанами відвертим зізнанням. У 2022 році вона перенесла операцію, лікарі діагностували їй рак шкіри, меланому на обличчі зірки довелося видаляти.

Після цього модель зіткнулася з проблемами. На її обличчі з'явилися шрам і величезна вм'ятина. Однак Кардашьян зазначила, що не скаржиться, адже візуальні проблеми зі шкірою набагато краще за меланому.

Незабаром медики дозволили моделі пройти процедуру, яка дозволила їй позбутися від вм'ятини. Ділянку щоки, з якого видалили пухлину, заповнили спеціальними препаратами. Косметичні ін'єкції проводилися у декілька етапів, вже після першого Кардашьян була неймовірно задоволена.

Відео дня

Вона показала "чесні" фото після операції. На знімках можна побачити величезний шрам, який згодом вдалося зробити не таким помітним.

Кардашьян показала величезну вм'ятину на обличчі після операції / скріншоти

Stories Кардашьян, в яких вона розповідала про наслідки операції, швидко "розлетілися" мережею. Користувачі дякують за те, що модель не посоромилася розповісти про меланому. Коментатори пишуть:

  • "Дякую, що поділилися цим"
  • "Знаю про меланому не з чуток, ти молодець"
  • "Це чесно і круто, дякую".

Хто така Хлої Кардашьян

39-річна модель - одна з сестер Кім Кардашьян. Разом з нею вона знімалася в легендарному реаліті-шоу про життя своєї родини. На сторінку Хлої Кардашьян в Instagram підписано понад 300 мільйонів користувачів, вона активно веде соцмережі і знімається в рекламі.

Вас також можуть зацікавити новини: